2010-11-16 20:40:33• hírek • Szatmár.ro

A Szatmári Magyar Hírlap szerdai számából

Aktuális témák, hírek a Szatmári Magyar Hírlapban.

Porkezelés a szatmáriaknak

Tegnap Szatmárnémetiben az Árpád (Vasile Lucaciu) utcában olyan por volt, mint amilyet a tévében láthattunk New York terein a Világkereskedelmi Központ összeomlása után. Azonban kiderült: nem a nagy ház dőlt össze, hanem mindössze annyiról van szó, hogy az útburkolatot „kezelte" a Construcţii Drumuri nevű építkezési vállalat.

 

Közvita a parkolók bérléséről

Holnap, azaz november 18-án 14 órától közvitát szervez a szatmárnémeti önkormányzat a parkolóhelyek bérlésére vonatkozó tanácsi határozattervezet ügyében. A polgármesteri hivatal bevezetné azt, hogy a szatmárnémetiek egy bizonyos pénzösszeg fejében megszerezhessék a kizárólagos jogot egy (kivételes esetben több) parkolóhely használatára a lakásuk közelében.

 

Sózott mosópor, fekete hús

Több doboz sózott mosóporra bukkantak a szatmári fogyasztóvédelmi felügyelők. Az esetre egy hölgyvásárló hívta fel a figyelmet, aki szintén pórul járt - tájékoztatta lapunkat Valentin Breban, a Szatmár Megyei Fogyasztóvédelmi Hivatal vezetője.

 

Bebizonyították tánctudásukat

Tegnap 17 órától került sor a Szatmárnémeti Művészeti Iskola Napjainak második rendezvényére. A Szatmárnémeti Északi Színházban az érdeklődők balettelőadást, versenytáncot és modern táncot tekinthettek meg.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: